Fylte Grønnsakspakker

Denne retten er perfekt varm eller kald, med hjemmelagd hvitløksbrød eller bare med en enkel salat

Porsjoner: 2
Tid: 30 min

Ingredienser:

Deig:

100 g Finax lavprotein melmix/ eller Semper
25 g hard margarin
25 g smør
Kaldt vann til å mikse

Fyll:

1 rød paprika, halvert
200 g hakkede tomater hermetikk uten mye væske
100 g champignon, tykt skjært opp
1-2 asparges, skjært opp 2 cm
1 hvitløksfedd, fint hakket
1 ss hakket persille
Salt og pepper

Topping:

Brødrasp
Olivenolje

Fremgangmåte:

Sett ovnen på 190 grader. Putt melet i en stor bolle og skjær opp margarinen og smøret i små deler og rør de sammen med melet, tilsett vann slik at deigen for en god tekstur til å forme med

Rull ut deigen og strø litt mel over. Skjær opp to store firkanter. Legg deigen oppå de halve paprikaene, skjær bort eventuelle kanter som stikker ut. Trykk på paprikaene forsiktig slik at deigen festes, snu de og form de til en pakke rundt kantene. Legg den på et bakepapir, og gjør det samme med den neste.

Bland sammen tomatene, hvitløken og hakket persille og ta en stor skje og fyll den i hver paprika.

Bland sammen champignon og asparges sammen og putt de oppå tomatene. Litt olivenolje på toppen + pensling av deigen

Stek i 15 – 20 min til deigen er gylden og paprikaene er kokt/stekt. Strø over litt brødrasp når ferdig.