Kokosflarn

Oppskriften gir ca 30-40 stk

Ingredienser:

50 g margarin
1 dl kokosmasse (vei dette)
1 dl sukker
1 ss lys sirup
0,25 dl havrefløte, 13% fett
3 ss lavproteinmel

Fremgangsmåte:

Smelt margarinen og la den kjølne. Rist kokosmassen midt i ovnen på 175°C til den blir gyllenbrun. Vend om av og til.(Går ganske fort, så følg med.) Bland alle ingrediensene sammen. Legg ut t-skje store klumper på bakepapir på bakeplaten. NB kakene flyter ut, så maks 9 stk pr brett. Stekes i midten av ovnen på 175°C i 5-6 min. Hvis kakene flyter sammen under steking, så del de fra hverandre med en gang brettet er tatt ut. NB La kakene avkjøles på brettet før de flyttes.  Oppskriften gir ca 135 mg  phe, dette deles på antall kaker for å finne ut hvor mye hver kake gir. (typisk 5-6 kaker pr 1 enhet, litt avhengig av hvor store du lager de)