EasyPKU app

EasyPKU er en app utviklet av Christopher Gilbu som selv har erfaring med håndtering av PKU dietten.

Målet med denne appen er å gjøre hverdagen enklere for deg med PKU. Appen kan hjelpe deg å holde oversikten over dagens enheter og proteinerstatninger. Du kan legge inn hva du har spist og drukket i loggen, og du kan få hjelp med utregninger. Flere brukere kan få tilgang til å koble seg på slik at flere kan legge inn opplysninger på samme person.

Appen kan benyttes via din nettleser fra mobiltelefon og PC, eller den kan lastes ned til din telefon. Appen er gratis og kan finnes her: easypku.com

I funksjonene for å regne ut gram og enheter benyttes regnereglene beskrevet på PKU-foreningens hjemmesider (Regneregler). Dette kan du lese mer om i appen.

Appen tar hensyn til personvern og samler ikke inn sensitive personopplysninger om brukeren. Lagring av brukerens informasjon gjøres på en trygg måte med ende-til-ende kryptering. Det er kun de som har tilgang til brukerens eget passord som kan se informasjonen om brukeren. På appens servere ligger all informasjon om brukeren lagret kryptert (uleselig) slik at ingen uvedkommende skal få tilgang. Videre spørsmål om appen kan rettes til post@easypku.com. 

Appen har også en egen side på Facebook: https://www.facebook.com/easypkunorge