Sommertreff 2020 - avlyst

Velkommen til sommertreff i Den norske PKU-forening!

Torsdag 6. august til søndag 9. august samles vi på Quality Entry Hotel på Mastemyr, rett syd for Oslo. I år har vi en begrensing på 150 plasser, så her vil det være førstemann til mølla.

Påmelding og oversikt over priser finnes på følgende link: Påmelding

Et mer detaljert program vil komme, men vi starter med informasjonsmøte på torsdag kveld etter middag. Vi kommer til å ha litt program på fredag med foredrag fra både Rikshospitalet og Senter for sjeldne diagnoser. Lørdag tenker vi at mange vil til Tusenfryd (som er like ved) før vi har felles middag på kvelden. Søndag er det bare frokost før vi reiser hver til vårt. Det vil bli stand med samarbeidspartnere/leverandører på torsdag kveld og fredag formiddag.

NB! Prisene vi har gjelder per person for hele oppholdet.

Det blir årsmøte i PKU-foreningen på fredag kveld. Egen innkalling vil komme. Det er flere av styremedlemmene som har sittet lenge og derfor ikke stiller til gjenvalg. Vi er helt avhengige av at folk engasjerer seg og stiller til verv i foreningen. 2020 kan bli din mulighet til å utgjøre en forskjell. Møt opp! Man trenger ikke være påmeldt sommertreffet for å komme på årsmøtet.

For ordens skyld minner vi om at alle som skal delta på sommertreffet og/eller årsmøtet må være betalende medlemmer av foreningen. Det kan man bli ved å henvende seg til medlem@pkuforeningen.no

Mulige aktiviteter i løpet av sommertreffet:

Tusenfryd! En stor fornøyelsespark som ligger bare noen minutters kjøring fra hotellet.

Hvervenbukta Badeplass med flott strand og fine turløyper.

Oslo sentrum! Det er busstopp 160m fra hotellet, og bussen tar ca 20-25 min til Oslo sentrum.