Velkommen til sommertreff i Den norske PKU-forening

I år går turen til Kristiansand og Scandic Sørlandet. Hotellet har blant annet et topp moderne fitnessrom som kan benyttes gratis av alle gjester, i hotellets hage er det et stort oppvarmet svømmebasseng med tilhørende bassengbar. Hotellet har også store utearealer, beachvolleyballbane og det vil serveres buffet med mange gode retter for store og små.

Som vanlig blir det stands med leverandørenefaglig innhold på fredag med ett gledelig gjensyn med Jens Jørgensen, og på lørdag går turen til dyreparken.

Søndag er det bare frokost før vi reiser hver til vårt.

NB! Prisene er de samme som i fjor og gjelder per person for hele oppholdet.

Det blir årsmøte i PKU-foreningen på fredag kveld. Egen innkalling vil komme.

Man trenger ikke være påmeldt sommertreffet for å komme på årsmøtet, men man må ha betalt kontingent. Møt opp og vær med å påvirke foreningens arbeide!

For ordens skyld minner vi om at alle som skal delta på sommertreffet og/eller årsmøtet må være betalende medlemmer av foreningen. Hvis man ikke er medlem kan man melde seg inn her:

https://dennorskepkuforening.portal.styreweb.com/arrangement/ArrangementSession?ID=Innmelding

Eller kontakte oss på post@pkuforeningen.no

Det er mulighet for å bare delta på fredag, uten overnatting.

For de som f.eks. bor i nærheten er det mulighet for å melde seg på bare dagsopphold på fredag for å få med seg det faglige programmet. Det koster 100 kr for voksne og 50 kr for barn. Dette vil da dekke lunch (og middag hvis man skulle ønske det).

Aktiviteter i løpet av sommertreffet:

Dyreparken i Kristiansand

Dyreparken er Norges største familieattraksjon med over 1 million besøkende årlig. Parken har et bredt utvalg av dyr og aktiviteter for hele familien. I parken kan du se på dyrene og lære mer om dem, og du kan også prøve deg på ulike aktiviteter som karuseller og berg-og-dal-baner.

For mer informasjon og billetter, klikk her.