Pitabrød

Ingredienser:

4 dl Vann
15g Gjær
1 ss Fiberhusk
2 ss Pofiber
1 ss Olje
1 ts Salt
300g Proteinfritt mel

Fremgangsmåte:

Ha lunkent vann i en bolle, smuldre i gjæren, tilsett fiberhusk og pofiber og la det hele svelle i ca. 5 minutter. Tilsett olje, salt og melet. Elt deigen godt, og dekk den med et håndkle. Sett den til heving i ca. ½ time. Elt deigen, bruk så lite mel som mulig. Vei opp 130 g deig ( det er passe til et pitabrød). Deigen trykkes ut på bakepapir på platen. Bruk mel på fingrene, men så lite som mulig. Pass på å få pita brødet så jevnt som mulig i tykkelsen. Heves i 15-20 minutter. Pensles med PKU-melk 2-3 ganger under hevingen. Stekes ved 200 °C i ca 15 minutter.